The Ring House


The Ring House , designed by Takei-Nabeshima-Architects (TNA),  is a glass box wrapped in horizontal stripes of burnt cedar , built in a dense forest .  The stripes refer to both to the bands of glass and wood and the panoramic 360 degree views of the forest from the interior spaces.  This creates the illusion as if the trees themselves were growing through the house.

It looks great!

1091_1_1000-Japan-Ring-House-1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s